Rugbrødsklapsammen og stegte kyllingelår

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

En lækker madpakke kan være en kærlig hilsen hjemmefra....

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingeunderlår
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Rugbrødsklapsammen

Hertil

  • 6 friske radiser
  • 100 g skyllede og blancherede sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen. Tag kyllingelårene ud og lad dem køle helt af. Bind et lille håndtag af fx madpapir om hvert kyllingelår.

Rugbrødsklapsammen

Del osten i 4 portioner og smør dem på de 4 skiver rugbrød. Kom purløg, radiser og æble på de 2 af skiverne og drys med peber. Læg de sidste 2 rugbrødsskiver på toppen og del madderne en gang, så de er lettere at spise.

Pak de smurte rugbrødsklapsammen i madpapir - 2 til hver. Kom dem i madkasser sammen med de stegte kyllingelår, radiser og sukkerærter. Læg en lille serviet ved. Velbekomme.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Kilde: