Rugbrødsklapsammen og stegte kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En lækker madpakke kan være en kærlig hilsen hjemmefra....

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingeunderlår
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Rugbrødsklapsammen

  • 50 g Arla® Puck salatost i blok
  • 4 tykke skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 4 radiser i tynde skiver
  • 1 æble i tynde både
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 6 friske radiser
  • 100 g skyllede og blancherede sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen. Tag kyllingelårene ud og lad dem køle helt af. Bind et lille håndtag af fx madpapir om hvert kyllingelår.

Rugbrødsklapsammen

Del osten i 4 portioner og smør dem på de 4 skiver rugbrød. Kom purløg, radiser og æble på de 2 af skiverne og drys med peber. Læg de sidste 2 rugbrødsskiver på toppen og del madderne en gang, så de er lettere at spise.

Pak de smurte rugbrødsklapsammen i madpapir - 2 til hver. Kom dem i madkasser sammen med de stegte kyllingelår, radiser og sukkerærter. Læg en lille serviet ved. Velbekomme.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: