Rugbrødsmad med kartoffelremoulade og fiskefrikadelle
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Rugbrødsmad med kartoffelremoulade og fiskefrikadelle

En remoulade fyldt med kartofler....det smager godt, mætter og er meget sundere end almindelig remoulade.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugbrødsmad med kartoffelremoulade og fiskefrikadelle

Nøglehulsmærket opskrift

En remoulade fyldt med kartofler....det smager godt, mætter og er meget sundere end almindelig remoulade.

Antal portioner
  • 50 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 tsk dijon-honningsennep
  • ½ tsk madraskarry
  • et nip groft salt
  • 2 tsk lage fra de syltede agurker
  • 100 g kogte kartofler i små tern
  • 1 æble i små tern
  • 50 g syltede agurker i små tern
  • 1 spsk finthakket zittauerløg
  • 2 skiver rugbrød
  • 2 fiskefrikadeller

Pynt

  • karse og syltede agurker

Tilbehør

  • 100 g kogte buketter af broccoli
  • 2 pærer, fx clara friis
  • 10 hasselnøddekerner

Fremgangsmåde:

Bland kvark, sennep, karry, salt og agurkelage. Vend kartoflerne i dressingen sammen med æbler, syltede agurker og løg. Smag kartoffelremouladen til. Tilsæt evt. ekstra lage, hvis du synes remouladen er for tør.

Smør rugbrødsskiverne med kartoffelremouladen. Flæk fiskefrikadellerne og fordel dem på brødet. Pynt med karse og syltede agurker.

Pak rugbrødsmadderne i madkasser sammen med broccolibuketter, pærer og nødder.

Tip

Karoffelremouladen kan også bruges i en sandwich eller i pitabrød.

Står aftensmaden på fiskefrikadeller med kartofler og broccoli er det nemt at lave rugbrødsmadder med kartoffelremoulade af det der evt. blev tilovers.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 17 %
Print