Rugbrødssandwich i salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En anderledes og dekorativ måde at servere salat og brød.

Ingredienser

Antal portioner

Blandet salat

  • 100 g renset rucolasalat
  • 1½ liter fintstrimlet salat, fx romaine
  • 5 gulerødder i halve skiver (ca. 200 g)
  • 1 gul peberfrugt i små strimler (ca. 125 g)

Dressing

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk sukker
  • 1 dijonsennep
  • ⅛ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Rugbrødssandwich

Sådan gør du

Sådan gør du

Blandet salat

Riv rucolasalaten i mindre stykker og bland den sammen med resten af ingredienserne til salaten.

Dressing

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.

Rugbrødssandwich

Smør de 8 skiver rugbrød med sennep. Læg dem sammen, 2 og 2, om løg, skinke og ost. Rist rugbrødssandwichene i en sandwichtoaster i ca. 2½ min. eller til rugbrødet er sprødt.

Ved serveringen

Vend dressingen i den blandede salat og anret den i et stort, fladt fad. Del rugbrødssandwichene diagonalt to gange, så der bliver 16 små trekanter og stik dem ned i salaten. Server straks.

Tip

I stedet for romainesalat kan man anvende kinakål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: