Rugbrødssandwich i salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En anderledes og dekorativ måde at servere salat og brød.

Ingredienser

Antal portioner

Blandet salat

  • 100 g renset rucolasalat
  • 1½ liter fintstrimlet salat, fx romaine
  • 5 gulerødder i halve skiver (ca. 200 g)
  • 1 gul peberfrugt i små strimler (ca. 125 g)

Dressing

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk sukker
  • 1 dijonsennep
  • 1/8 tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Rugbrødssandwich

Sådan gør du

Sådan gør du

Blandet salat

Riv rucolasalaten i mindre stykker og bland den sammen med resten af ingredienserne til salaten.

Dressing

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.

Rugbrødssandwich

Smør de 8 skiver rugbrød med sennep. Læg dem sammen, 2 og 2, om løg, skinke og ost. Rist rugbrødssandwichene i en sandwichtoaster i ca. 2½ min. eller til rugbrødet er sprødt.

Ved serveringen

Vend dressingen i den blandede salat og anret den i et stort, fladt fad. Del rugbrødssandwichene diagonalt to gange, så der bliver 16 små trekanter og stik dem ned i salaten. Server straks.

Tip

I stedet for romainesalat kan man anvende kinakål.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: