Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En hurtig forret med blød, sprød, røget og cremet konsistens og smag. Det er en god kombination!

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g rygeost 0,4%
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk mælk
  • 1½ tsk ravigottesauce
  • havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk (ca. 400 g)
  • 75 g radiser i halve tynde skiver
  • 8 skiver røget hellefisk (ca. 400 g)
  • 8 skiver groft rugbrød (ca. 400 g)

Pynt

  • radise
  • agurk

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, kvark og ravigottesauce sammen, og tilsæt lidt mælk til konsistensen er lind men fast. Smag til med salt og peber og evt. mere ravigottesauce. Halver agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i 2-3 mm tykke skiver. Bland radiser og agurk i rygeostblandingen. Tag evt. lidt fra til pynt.

Ved serveringen

Anret rygeostsalaten på 8 tallerkener sammen med hellefisk og ristet rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: