Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En hurtig forret med blød, sprød, røget og cremet konsistens og smag. Det er en god kombination!

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver røget hellefisk
  • 8 skiver groft rugbrød

Pynt

  • radise
  • agurk

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, yoghurt og ravigottesauce sammen, og tilsæt lidt mælk til konsistensen er lind men fast. Smag til med salt og peber og evt. mere ravigottesauce. Halver radiserne og skær dem i skiver. Halver agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i 2-3 mm tykke skiver. Bland radiser og agurk i rygeostblandingen. Tag evt. lidt fra til pynt.

Ved serveringen: Anret rygeostsalaten på 8 tallerkener sammen med hellefisk og ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: