Rygeostsalat med røget hellefisk og ristet rugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En hurtig forret med blød, sprød, røget og cremet konsistens og smag. Det er en god kombination!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g rygeost 0,4%
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk mælk
  • 1½ tsk ravigottesauce
  • havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk (ca. 400 g)
  • 75 g radiser i halve tynde skiver
  • 8 skiver røget hellefisk (ca. 400 g)
  • 8 skiver groft rugbrød (ca. 400 g)

Pynt

  • radise
  • agurk

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, kvark og ravigottesauce sammen, og tilsæt lidt mælk til konsistensen er lind men fast. Smag til med salt og peber og evt. mere ravigottesauce. Halver agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i 2-3 mm tykke skiver. Bland radiser og agurk i rygeostblandingen. Tag evt. lidt fra til pynt.

Ved serveringen

Anret rygeostsalaten på 8 tallerkener sammen med hellefisk og ristet rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag