Rygeostsalat med squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig sommerklassiker med radiser og purløg. Prøv den også med bladselleri og rødløg på andre årstider.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • purløg

Tilbehør:

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeosten blød med syrnet fløde og vend radiser, squash og purløg i. Smag til med salt og peber. Stil rygeost-salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Tip

I stedet for radiser, squash og purløg kan anvendes 2 dl ræddiker i små tern (ca. 125 g), 4 dl bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g) og 2 spsk finthakket rødløg. Pynt med karse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag