Rygeostsalat med squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig sommerklassiker med radiser og purløg. Prøv den også med bladselleri og rødløg på andre årstider.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • purløg

Tilbehør:

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeosten blød med syrnet fløde og vend radiser, squash og purløg i. Smag til med salt og peber. Stil rygeost-salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Tip

I stedet for radiser, squash og purløg kan anvendes 2 dl ræddiker i små tern (ca. 125 g), 4 dl bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g) og 2 spsk finthakket rødløg. Pynt med karse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: