Rygeostsalat med squash

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig sommerklassiker med radiser og purløg. Prøv den også med bladselleri og rødløg på andre årstider.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • purløg

Tilbehør:

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeosten blød med syrnet fløde og vend radiser, squash og purløg i. Smag til med salt og peber. Stil rygeost-salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Tip

I stedet for radiser, squash og purløg kan anvendes 2 dl ræddiker i små tern (ca. 125 g), 4 dl bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g) og 2 spsk finthakket rødløg. Pynt med karse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: