Safransalatsauce

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

En anderledes flødesauce med den karakteristiske smag af safran. Serveres til salat.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden ind til tynd saucekonsistens i en tykbundet gryde - det tager ca. 5 minutter. Opløs imens safran i kogende mælk, og lad det trække 5 minutter.Tilsæt mælkeblandingen til fløden sammen med citronsaft, citronskal, salt, peber og sukker. Smag til. Serveres lun eller kold (men ikke køleskabskold) til salat i en kande eller høj skål.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23430 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 93 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Safran fungerer rigtig godt med fadlagrede vine, og hver vil en hvidvin på chardonnay være rigtig god, fx fra bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad