Safransalatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En anderledes flødesauce med den karakteristiske smag af safran. Serveres til salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden ind til tynd saucekonsistens i en tykbundet gryde - det tager ca. 5 minutter. Opløs imens safran i kogende mælk, og lad det trække 5 minutter.Tilsæt mælkeblandingen til fløden sammen med citronsaft, citronskal, salt, peber og sukker. Smag til. Serveres lun eller kold (men ikke køleskabskold) til salat i en kande eller høj skål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 23430 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 93 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Safran fungerer rigtig godt med fadlagrede vine, og hver vil en hvidvin på chardonnay være rigtig god, fx fra bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad

Andre gode forslag