Salat caprese med ostegrillspyd er lækker inspiration til mad fra grillen. En salat caprese er en italiensk klassisker, som normalt serveres med mozzarella. Her har vi skiftet mozzarellaen ud med dejlige grillede ostespyd. Ostegrillspyddene serveres lune og byder på lidt ekstra i smagen, dels fra chili og dels fra salt. Også konsistensen giver lidt mere bid med en let knirken (lidt a la halloumi). Ostegrillspyddene holder formen, når de bliver grillet.
Prøv også denne anderledes måde at bruge en vandmelon på - her med grillede ostespyd.
Vil du have et helt måltid, kan du servere salat caprese med ostegrillspyd sammen med fx grillet landbrød penslet med olivenolie og gnedet med hvidløg og grillede grøntsager, fx auberginer, squash og peberfrugter.
4203 kJ / 1005 kcal
560 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 17 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 6,9 % | 2,3 g |
Fedt: | 76,1 % | 11,5 g |
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.