Salat med ananas og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Hurtig forret med ostetern og frisk sprød salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk blå birkes
  • 1 tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g landbrød - evt. lunt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom birkes, salt og peber i en tør pande. Rist blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Køl birkesblandingen af.

Fordel salatblade, skinke, ananas og ost i små skåle. Dryp med olie og drys med birkesblandingen. Server salaten med brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Mendoza, Argentina

Til ananas i det salte køkken fungerer oversøisk chardonnay eller viognier fx fra Argentina rigtig godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær

Andre gode forslag