Salat med ananas og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Hurtig forret med ostetern og frisk sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk blå birkes
  • 1 tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g landbrød - evt. lunt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom birkes, salt og peber i en tør pande. Rist blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Køl birkesblandingen af.

Fordel salatblade, skinke, ananas og ost i små skåle. Dryp med olie og drys med birkesblandingen. Server salaten med brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Mendoza, Argentina

Til ananas i det salte køkken fungerer oversøisk chardonnay eller viognier fx fra Argentina rigtig godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær