Salat med brombær og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En lækker salat som er ideel som en frokost til to eller en forret til fire. Server den med stegt andebryst.

Ingredienser

Antal portioner

Brombærdressing

  • 5 friske brombær
  • ½ spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • ½ spsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 75 g salat i mindre stykker, fx egeløb
  • 25 g feldsalat
  • 75 g friske brombær
  • 100 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tern

Tilbehør

  • 1 stegt andebryst (ca. 300 g)
  • 120 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Brombærdressing

Mos brombærrene og pisk dem sammen med de øvrige ingredienser. Smag til.

Anret de 2 slags salat i et fad og fordel herpå brombær, andebryst og ostetern. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tips

Friske brombær kan erstattes af optøede, frosne. Salaten alene er en fin forret til 4.

Stegning af andebryst - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5105 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: