Salat med frugt og appelsinsirup - Opskrifter - Arla

Salat med frugt og appelsinsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En frisk og indbydende frugtsalat med hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsirup

  • 3 dl appelsinjuice
  • 3 hele nelliker
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • ½ moden melon fx cantaloup
  • 250 g friske jordbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsirup

Bring appelsinjuice, nelliker og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog blandingen ved jævn varme og uden låg i ca. 20 min., til der er ca. 2 dl appelsinsirup. Rør af og til. Lad siruppen køle lidt af.

Vend imens HytteOst og sukker sammen og stil det tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Fjern melonkernerne og skær melonen i tynde skiver. Skræl melonskiverne. Skyl jordbærrene og skær dem i halve. Lad evt. blomsten blive siddende. Træk striber af appelsinsirup på desserttallerkener. Anret herpå hytteost, melon og jordbær. Server resten af den lune sirup til.

Tip

I stedet for melon og jordbær kan man anvende syltede, grønne figner og clementiner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: