Salat med hindbær
30 min

Salat med hindbær

Forfriskende salat der er god hele året rundt, enten som frokost eller tilbehør til aftensmad.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med hindbær

Forfriskende salat der er god hele året rundt, enten som frokost eller tilbehør til aftensmad.

Antal portioner

Hindbærdressing

  • 5 friske hindbær
  • ½ spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • ½ spsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 liter salat revet i mindre stykker, fx egeløvsalat
  • ½ liter feldsalat
  • 75 g friske hindbær
  • 100 g Castello Tistrup® ML 24% (45+), i tern

Tilbehør

  • 120 g lyst brød

Fremgangsmåde:

Hindbærdressing

: Mos hindbærrene let og pisk dem sammen med eddike, vand, sukker, salt og peber. Pisk olien i og smag til.

Anret de to slags salat i et fad og fordel herpå hindbær og ostetern. Dryp dressingen over salaten og server straks.

Tip

Friske hindbær kan erstattes af optøede, frosne.

Server salat med hindbær til fx stegt andebryst, eller som en mellemret. Salaten kan også serveres som forret til fire.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 47 %
Print