Salat med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Forfriskende salat der er god hele året rundt, enten som frokost eller tilbehør til aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

Hindbærdressing

  • 5 friske hindbær
  • ½ spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • ½ spsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 liter salat revet i mindre stykker, fx egeløvsalat
  • ½ liter feldsalat
  • 75 g friske hindbær
  • 100 g Castello Tistrup® ML 24% (45+), i tern

Tilbehør

  • 120 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hindbærdressing

: Mos hindbærrene let og pisk dem sammen med eddike, vand, sukker, salt og peber. Pisk olien i og smag til.

Anret de to slags salat i et fad og fordel herpå hindbær og ostetern. Dryp dressingen over salaten og server straks.

Tip

Friske hindbær kan erstattes af optøede, frosne.

Server salat med hindbær til fx stegt andebryst, eller som en mellemret. Salaten kan også serveres som forret til fire.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: