Salat med ingefær - til mild ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Frisk salat med frugt og lækker marinade med ingefær og chili er det perfekte tilbehør til osten. Skal du lave ostebord så prøv opskriften på salat med ingefær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 200 g røde eller blå blommer (4-6 stk.)
  • 6 stilke bladselleri i tynde skrå skiver
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler

Ingefærmarinade

  • 1 lille frisk og stærk rød chilipeber (thai)
  • 4 spsk sukker
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ dl kogende vand
  • ½ dl risvinseddike

Pynt

  • blade af bladselleri

Hertil

  • 600 g Castello® creamy White

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Salat

Flæk blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i tynde skiver på tværs. Fordel bladselleri, peberfrugt og blommeskiver i et fladt fad.

Ingefærmarinade

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen fint (ca. ½ tsk i alt). Kom chili, sukker og ingefær i en lille skål. Hæld kogende vand over og lad blandingen trække i ca. 2 min. Tilsæt eddike og hæld marinaden over salaten. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time.

Ved serveringen

Tag grøntsager og frugt op af ingefærmarinaden og anret dem på desserttallerkener sammen med stykker af ost.

Tip

I stedet for risvinseddike kan man anvende hvidvinseddike.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag