Salat med kapersdressing - Opskrifter - Arla

Salat med kapersdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En alternativ dressing med masser af smag. God til grillstegt kød

Ingredienser

Antal portioner

Kapersdressing

  • 1 italiensk flute
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 225 g champignoner i skiver
  • ½ grøn squash i stave
  • 1 finthakket rødløg
  • 100 g frosne, optøede ekstrafine ærter

Hertil

  • 500 g grillstegt kød, fx skinkeschnitzler eller koteletter

Sådan gør du

Sådan gør du

Kapersdressing

Vend forsigtigt fraiche, kapers og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Flæk det italienske flute på langs. Fordel de knuste fed hvidløg på skærefladerne. Skær brødet i skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen. Tag pladen ud efter ca. 4 min. Vend brødskiverne og rist dem færdige de sidste 4 min.

Ved serveringen

Læg salatblade, champignoner og squash i et stort fad. Drys løg og ærter over. Fordel halvdelen af de lune, ristede brødskiver i salaten. Server resten af brødet til sammen med kapersdressingen.

Tip

I stedet for frisk peberrod kan man anvende fintrevet peberrod fra pose.

Ristning i ovn

Ca. 8 min ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7797 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: