Salat med kapersdressing
45 min

Salat med kapersdressing

En alternativ dressing med masser af smag. God til grillstegt kød
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med kapersdressing

En alternativ dressing med masser af smag. God til grillstegt kød

Antal portioner

Kapersdressing

  • 1 italiensk flute
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 225 g champignoner i skiver
  • ½ grøn squash i stave
  • 1 finthakket rødløg
  • 100 g frosne, optøede ekstrafine ærter

Hertil

  • 500 g grillstegt kød, fx skinkeschnitzler eller koteletter

Fremgangsmåde:

Kapersdressing

Vend forsigtigt fraiche, kapers og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Flæk det italienske flute på langs. Fordel de knuste fed hvidløg på skærefladerne. Skær brødet i skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen. Tag pladen ud efter ca. 4 min. Vend brødskiverne og rist dem færdige de sidste 4 min.

Ved serveringen

Læg salatblade, champignoner og squash i et stort fad. Drys løg og ærter over. Fordel halvdelen af de lune, ristede brødskiver i salaten. Server resten af brødet til sammen med kapersdressingen.

Tip

I stedet for frisk peberrod kan man anvende fintrevet peberrod fra pose.

Ristning i ovn

Ca. 8 min ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7797 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 30 %
Print