En lækker mættende salat med perlerug i karry, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt ost. Hverdagsmad med masser af bid og smag - og den flotte farvesammensætning er en fryd for øjet. Retten byder på både lune og friske grøntsager toppet op med en stegt osteskive, der giver både umami og fylde. Den friske dressing runder salaten af og får smagene til at hænge sammen.
Du kan også lave salaten med perlespelt. Perlespelten skal koge 10-15 minutter, afhængig af hvor mør du ønsker den.
8528 kJ / 2038 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 16,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 14 g |
Fedt: | 30 % | 3,6 g |
- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter