Salat med karry-rug og stegt ost

Salat med karry-rug og stegt ost

45 min Hovedret

En lækker mættende salat med perlerug i karry, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt ost. Hverdagsmad med masser af bid og smag - og den flotte farvesammensætning er en fryd for øjet. Retten byder på både lune og friske grøntsager toppet op med en stegt osteskive, der giver både umami og fylde. Den friske dressing runder salaten af og får smagene til at hænge sammen.

Mere inspiration

Har du perlerug tilovers?

Velbekomme!
Tip

Du kan også lave salaten med perlespelt. Perlespelten skal koge 10-15 minutter, afhængig af hvor mør du ønsker den.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8528 kJ / 2038 kcal

Næringsindhold pr. 100g

446 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 16,5 % 4,3 g
Kulhydrat: 53,5 % 14 g
Fedt: 30 % 3,6 g
Relateret video
Sådan tilbereder du nemt Osteskiver

- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter

Ingredienser