Salat med kartofler, skinke og æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Æbler, kartofler, skinke, syltede agurker, sennep....gode, rustikke råvarer som tilsammen giver en friske og mættende salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sennepsdressing

  • 3 uskrællede æbler i tynde både, fx elstar
  • 500 g kolde, kogte kartofler i store tern
  • 150 g syltede agurker i små tern
  • 300 g kolde, dampede haricots verts
  • 4 finthakkede skalotteløg
  • 200 g kogt, røget skinke i tern

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Sennepsdressing

Vend forsigtigt fraiche, sennep, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Vend imens æblebådene i 2 spsk lage fra de syltede agurker. Læg kartofler, æbler og agurker lagvis med bønner, løg og skinke. Fordel lidt af sennepsdressingen på salaten og drys med peber. Server resten af sennepsdressingen ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8232 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag