Salat med kippers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Fisk er sundt og godt - og i denne lækre salat får du både fisk og masser af god smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1¼ dl couscousgryn
  • 1¼ dl kogende vand
  • 350 g friske eller frosne haricots verts
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 120 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: