Salat med kippers
45 min

Salat med kippers

Fisk er sundt og godt - og i denne lækre salat får du både fisk og masser af god smag.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med kippers

Fisk er sundt og godt - og i denne lækre salat får du både fisk og masser af god smag.

Antal portioner
  • 1¼ dl forkogte couscousgryn
  • 1¼ dl kogende vand
  • 350 g friske eller frosne haricots verts
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 120 g landbrød

Fremgangsmåde:

Kom couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %
Print