Salat med olivenolie og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Salat med olivenolie og ost er hurtig og nem at lave, samtidig med at den smager herligt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter hovedsalat revet i grove strimler
  • 200 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tændstiktynde stave
  • 4 dl bladselleri i tynde skiver
  • 1 dl olivenolie

Pynt

  • purløg
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret salat, ost og bladselleri på et stort fad. Hæld olien i en lille skål og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, moscatel, pedro ximenez Jerez, Spanien

Til denne osteanretning vil en tør sherry fx fino eller manzanilla fungere godt, bl.a. på grund af bladselleri i retten Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost