Salat med olivenolie og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Salat med olivenolie og ost er hurtig og nem at lave, samtidig med at den smager herligt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter hovedsalat revet i grove strimler
  • 200 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tændstiktynde stave
  • 4 dl bladselleri i tynde skiver
  • 1 dl olivenolie

Pynt

  • purløg
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret salat, ost og bladselleri på et stort fad. Hæld olien i en lille skål og server den til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, moscatel, pedro ximenez Jerez, Spanien

Til denne osteanretning vil en tør sherry fx fino eller manzanilla fungere godt, bl.a. på grund af bladselleri i retten Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag