Salat med olivenolie og ost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Salat med olivenolie og ost er hurtig og nem at lave, samtidig med at den smager herligt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ liter hovedsalat revet i grove strimler
  • 200 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tændstiktynde stave
  • 4 dl bladselleri i tynde skiver
  • 1 dl olivenolie

Pynt

  • purløg
  • både af citroner

Tilbehør

  • flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret salat, ost og bladselleri på et stort fad. Hæld olien i en lille skål og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, moscatel, pedro ximenez Jerez, Spanien

Til denne osteanretning vil en tør sherry fx fino eller manzanilla fungere godt, bl.a. på grund af bladselleri i retten Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost