Salat med omeletbidder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Med opskriften på salat med omeletbidder kan du servere en lækker og frisk forret der tager sig godt ud. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 200 g rensede haricots verts
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g rensede friske små spinatblade
  • 1 liter fintstrimlet icebergsalat
  • 1 agurk i halve skrå skiver
  • 2 finthakkede salatløg
  • 1 bakke karse

Dressing

  • 2 spsk hvidvinseddike
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl rapsolie
  • 4 spsk vand

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Del smør og ost i hver 5 portioner. Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme, uden omrøring, i ca. 1 min. Fordel en portion ost på omeletten og steg den i yderligere ca. 1 min. Lad omeletten glide, med ostesiden opad, over på et spækbræt. Lad omeletten køle lidt af og rul den til en lille "roulade". Tilbered endnu 4 omeletter.

Salat

Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Tør bønnerne og anret dem lagvis med spinat, salat, agurk og løg i et stort, fladt fad. Skær de lune eller kolde omeletter i ca. 2 cm tykke, skrå bidder og stik dem ned mellem grøntsagerne. Læg små buketter karse på salaten.

Dressing

Pisk alle ingredienserne sammen og smag til. Server dressingen i en lille kande ved siden af salaten.

Genvej

Omeletterne kan steges, rulles og stå tildækket i køleskabet i ca. 4 timer.

Drikkevarer

Kølig let rødvin, fx côtes de Provence eller kølig tør og fyldig hvidvin, fx mâcon.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 80 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Til æg fungerer vin med lidt sødme godt, men den skal også have syre for at spille godt med dressingen. Vælg en vouvray eller anjou Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost

Andre gode forslag