Salat med ost og champignoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Supernem salat! Server den som tilbehør til kød eller tilsæt kødet til salaten og server som hovedret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 25 g soltørrede tomater i tynde strimler
  • 1 dl kogende vand
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl rapsolie

Hertil

  • 400 g stegt kød, fx skinkemignon, lammemørbrad eller kyllingebryst
  • 200 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Kom de soltørrede tomater i en stor skål og hæld kogende vand over. Lad tomaterne trække i ca. 3 min. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt.

Vend champignonerne i marinaden og lad blandingen trække tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Vend rundt 1-2 gange under marineringen. Læg en bund af den groftrevne hovedsalat i et stort fad. Anret herpå de marinerede champignoner, salatløg, rucolasalat og ost. Server evt. resten af marinaden i en lille skål ved siden af.

Tips

I stedet for at servere kødet til salaten kan man lægge skiver af fx lun lammemørbrad ned i salaten. I stedet for rucolasalat kan man anvende samme mængde friséesalat eller radicchiosalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese Toscana, Italien

Serveret som foreslået til stegt kød, vil vinvalget drejes over på rød, og en vin fra Toscana vil fungere bedst fx en chianti classico Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til lam

Andre gode forslag