Salat med ost og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En dejlig mættende vintersalat med dadler, æbler og valnødder.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i terninger. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Riv salaten i stykker og bland dem med løgskiverne i en stor skål. Hak 2/3 af valnødderne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Læg dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Her skal bruges en halvtør vin, som harmonerer med både dadler og dijon. En halvtør riesling fra Alsace eller en riesling "spätlese" fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost