Salat med ost og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En dejlig mættende vintersalat med dadler, æbler og valnødder.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i terninger. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Riv salaten i stykker og bland dem med løgskiverne i en stor skål. Hak 2/3 af valnødderne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Læg dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Her skal bruges en halvtør vin, som harmonerer med både dadler og dijon. En halvtør riesling fra Alsace eller en riesling "spätlese" fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost