Salat med ost og pasta

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

Frisk spinat og cherrytomater tilfører retten farve og friskhed.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g friske spinatblade
  • 125 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 250 g halverede cherrytomater
  • 100 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tern
  • 2 spsk hasselnøddeolie eller anden god olie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Lav en bund af den friske spinat i et fad. Kog pastaskruerne, afdryp og afkøl dem. Bland pastaen i spinaten. Pynt med cherrytomater og drys med ostetern. Dryp med hasselnøddeolie eller anden god olie og drys med salt og peber.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde: