Salat med ost og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Frisk spinat og cherrytomater tilfører retten farve og friskhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g friske spinatblade
  • 125 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 250 g halverede cherrytomater
  • 100 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tern
  • 2 spsk hasselnøddeolie eller anden god olie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Lav en bund af den friske spinat i et fad. Kog pastaskruerne, afdryp og afkøl dem. Bland pastaen i spinaten. Pynt med cherrytomater og drys med ostetern. Dryp med hasselnøddeolie eller anden god olie og drys med salt og peber.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: