Salat med røget ørred

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En anderledes og spændende måde at spise røget ørred på.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk rapsolie

Salat

Tilbehør

  • smørristet hjertebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Pisk citronsaft sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til.

Salat

Rens den røgede ørred for skind og ben. Del den i mindre stykker. Skær osten i tynde skiver og derefter i trekanter. Skyl spinatbladene godt og fjern evt. de groveste ribber. Vend spinatbladene i marinaden og fordel bladene på 4 portionstallerkener. Læg herpå agurk, ørred og ost.

Tip

Røget laks kan anvendes i stedet for røget ørred.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til røget ørred skal vinen helst være fadlagret, og i dette tilfælde vil en version fra Bourgogne være bedst Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks