Salat med røget ørred

Bedømmelse

(3 vurderinger)

45 min

En anderledes og spændende måde at spise røget ørred på.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk rapsolie

Salat

Tilbehør

  • smørristet hjertebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Pisk citronsaft sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til.

Salat

Rens den røgede ørred for skind og ben. Del den i mindre stykker. Skær osten i tynde skiver og derefter i trekanter. Skyl spinatbladene godt og fjern evt. de groveste ribber. Vend spinatbladene i marinaden og fordel bladene på 4 portionstallerkener. Læg herpå agurk, ørred og ost.

Tip

Røget laks kan anvendes i stedet for røget ørred.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til røget ørred skal vinen helst være fadlagret, og i dette tilfælde vil en version fra Bourgogne være bedst Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks