Salat med skinke, melon og basilikumsmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

15 min

Prøv denne nemme og lækre opskrift på salat med skinke, melon og basilikumsmør. Den sprøde salat med rucola og mizunasalat kombineret med salatost, parmaskinke og melon egner sig som lækker frokost eller forret!

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumsmør

  • 50 g smør
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de 2 slags salat og anret dem på tallerkener. Skær osten i 8 stave. Halver skinkeskiverne og rul dem til tynde ruller. Anret ost, skinke og melon sammen med salaten.

Basilikumsmør

Smelt smørret i en lille gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft og peber. Lad smørret køle af ca. 1 min. og vend den hakkede basilikum i.

Hæld det let afkølede smør over salaten som dressing og server straks.

Tip

Mizunasalaten kan erstattes af feldsalat eller rucolasalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Her vil en halvtør hvidvin på chenin blanc-druen fungere bedst, især pga af den delikate, sødlige melon. En vouvray eller anjou vil fungere godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges