Salat med skinke og jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse cannellinibønner
  • 2 avocadoer
  • 1 salatløg
  • 250 g jordbær (ca. ½ liter)
  • 150 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 liter grøn salat (ca. 100 g)

Tilbehør

  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 240 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk olie og eddike sammen med salt og peber. Smag til.

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med fx en teske. Skær løget i meget tynde skiver, del jordbærrene i halve og bryd osten i mindre stykker. Læg salaten på et stort fad og fordel herpå avocado, løg, jordbær og ost. Dryp dressingen over salaten og fordel kødet på toppen. Server straks med brød til.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: