Salat med skinke og jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse cannellinibønner
  • 2 avocadoer
  • 1 salatløg
  • 250 g jordbær (ca. ½ liter)
  • 150 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 liter grøn salat (ca. 100 g)

Tilbehør

  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 240 g ristet brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk olie og eddike sammen med salt og peber. Smag til.

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med fx en teske. Skær løget i meget tynde skiver, del jordbærrene i halve og bryd osten i mindre stykker. Læg salaten på et stort fad og fordel herpå avocado, løg, jordbær og ost. Dryp dressingen over salaten og fordel kødet på toppen. Server straks med brød til.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag