Salat med skinke og jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 240 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk olie og eddike sammen med salt og peber. Smag til.

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med fx en teske. Skær løget i meget tynde skiver, del jordbærrene i halve og bryd osten i mindre stykker. Læg salaten på et stort fad og fordel herpå avocado, løg, jordbær og ost. Dryp dressingen over salaten og fordel kødet på toppen. Server straks med brød til.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: