Salat med stegte kantareller og osteflager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

velsmagende svampeanretning med oksemørbradsbøf og ovnbagte kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g tørrede kantareller
  • 4 oksemørbradbøffer (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg små ovnbagte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Overhæld kantarellerne med kogende vand. Lad dem trække i ca. ½ time. Tag kantarellerne op af vandet og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, kassér vandet.

Drys bøfferne med salt og peber. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg bøfferne færdige ca. 2 min. på hver side. Tag bøfferne op og hold dem varme. Tør panden af og lad resten af smørret blive gyldent. Steg kantarellerne i ca. 4 min. - eller til de er let gyldne.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener, placer bøffen herpå sammen med lidt kartofler - der eventuelt er vendt med revet citronskal. Pisk citronsaft og trøffelolie sammen, dryp det over og drys med osteflager. Server straks.

Tips

I stedet for Präst®, kan du bruge Herrgård®.

Brug gerne friske kantareller når der er sæson - ca. 100 g friske kantareller.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag