Salat med stegte kantareller og osteflager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

velsmagende svampeanretning med oksemørbradsbøf og ovnbagte kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g tørrede kantareller
  • 4 oksemørbradbøffer (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg små ovnbagte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Overhæld kantarellerne med kogende vand. Lad dem trække i ca. ½ time. Tag kantarellerne op af vandet og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, kassér vandet.

Drys bøfferne med salt og peber. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg bøfferne færdige ca. 2 min. på hver side. Tag bøfferne op og hold dem varme. Tør panden af og lad resten af smørret blive gyldent. Steg kantarellerne i ca. 4 min. - eller til de er let gyldne.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener, placer bøffen herpå sammen med lidt kartofler - der eventuelt er vendt med revet citronskal. Pisk citronsaft og trøffelolie sammen, dryp det over og drys med osteflager. Server straks.

Tips

I stedet for Präst®, kan du bruge Herrgård®.

Brug gerne friske kantareller når der er sæson - ca. 100 g friske kantareller.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: