Salat med store brødcroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

15 min

En supernem og hurtig salat der både mætter og smager godt. Det ristede brød med smag sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner
  • 2 rødkindede æbler i tynde både
  • 1 spsk æbleeddike
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 agurk i stave
  • ½ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 200 g røget svinemørbrad i tynde strimler
  • 50 g tørrede tranebær
  • 1 dl klippet purløg
  • 300 g lyst brød i tykke skiver, fx landbrød
  • 50 g Arla Kærgården® Italienske urter

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend æblebådene i eddike. Bland edamamebønner, æbler og agurk i et fad og drys med salt og peber. Fordel mørbrad, tranebær og purløg øverst på salaten.

Rist brødet på en brødrister og lad det køle lidt af. Smør brødet med fedtstof og del hver skive i 4 trekanter. Stik brødet ned i kanten af salaten, eller server det til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: