Salat med store brødcroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

15 min

En supernem og hurtig salat der både mætter og smager godt. Det ristede brød med smag sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner

  • 2 rødkindede æbler i tynde både
  • 1 spsk æbleeddike
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 agurk i stave
  • ½ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 200 g røget svinemørbrad i tynde strimler
  • 50 g tørrede tranebær
  • 1 dl klippet purløg
  • 300 g lyst brød i tykke skiver, fx landbrød
  • 50 g Arla Kærgården® Italienske urter

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend æblebådene i eddike. Bland edamamebønner, æbler og agurk i et fad og drys med salt og peber. Fordel mørbrad, tranebær og purløg øverst på salaten.

Rist brødet på en brødrister og lad det køle lidt af. Smør brødet med fedtstof og del hver skive i 4 trekanter. Stik brødet ned i kanten af salaten, eller server det til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: