Salatanretning med ost
45 min

Salatanretning med ost

Grøn salat med ostestave og marineret rosiner.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salatanretning med ost

Grøn salat med ostestave og marineret rosiner.

Antal portioner

Marinade

  • ¼ dl friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl olivenolie
  • ½ dl kogende vand
  • 100 g lyse rosiner (ca 2½ dl)

Salat

  • 300 g Castello Tistrup® ML 24% (45+)
  • 200 g hovedsalat revet i grove stykker

Tilbehør

  • groft brød

Fremgangsmåde:

Marinade

Pisk citronsaft, salt og peber sammen. Pisk derefter olivenolien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Hæld marinaden over rosinerne og lad dem trække i en halv times tid.

Salat

Osten til salaten skal skæres i meget tynde stave. De anbringes oven på den plukkede salat i et stort fad sammen med rosinerne og lidt af marinaden.

Pynt med bredbladet persille. Resten af marinaden serveres ved siden af i en skål for sig. Server grovflutes til salaten.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 60 %
Print