Salatlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Ostebutterdej lagt sammen om en let salat og dressing. Sprød og dejlig.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g butterdej (2 plader)
  • 350 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tynde skiver
  • 2 tsk tørrede chiliflager
  • 30 g mandelflager
  • 150 g feldsalat
  • 150 g solsikkespirer
  • 300 g kinaradiser i papirtynde skiver

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Butterdejen rulles meget tyndt ud og beklædes med tynde skiver ost. Drys med chiliflager og mandelflager og skær dejen ud i ruder på ca. 7 x 7 cm. Bag ruderne 10 minutter ved 175 grader og lad dem afkøle. Læg ruderne lagvis sammen med feldsalat, solsikkespirer samt meget tynde skiver kinaradise. Beregn 3-4 ruder pr. person.

Dressing

Rør fraiche, akaciehonning, citronsaft, chilipasta og salt sammen. Servér dressingen til salaten.

Tips

Osteruderne kan skæres ud i mindre stykker. I stedet for feldsalat med dens karakteristiske milde nøddesmag, kan du prøve retten med brøndkarse eller evt. almindelig hovedsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: