Salatlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Ostebutterdej lagt sammen om en let salat og dressing. Sprød og dejlig.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g butterdej (2 plader)
  • 350 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tynde skiver
  • 2 tsk tørrede chiliflager
  • 30 g mandelflager
  • 150 g feldsalat
  • 150 g solsikkespirer
  • 300 g kinaradiser i papirtynde skiver

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Butterdejen rulles meget tyndt ud og beklædes med tynde skiver ost. Drys med chiliflager og mandelflager og skær dejen ud i ruder på ca. 7 x 7 cm. Bag ruderne 10 minutter ved 175 grader og lad dem afkøle. Læg ruderne lagvis sammen med feldsalat, solsikkespirer samt meget tynde skiver kinaradise. Beregn 3-4 ruder pr. person.

Dressing

Rør fraiche, akaciehonning, citronsaft, chilipasta og salt sammen. Servér dressingen til salaten.

Tips

Osteruderne kan skæres ud i mindre stykker. I stedet for feldsalat med dens karakteristiske milde nøddesmag, kan du prøve retten med brøndkarse eller evt. almindelig hovedsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: