Salatlasagne

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Ostebutterdej lagt sammen om en let salat og dressing. Sprød og dejlig.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g butterdej (2 plader)
  • 350 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tynde skiver
  • 2 tsk tørrede chiliflager
  • 30 g mandelflager
  • 150 g feldsalat
  • 150 g solsikkespirer
  • 300 g kinaradiser i papirtynde skiver

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Butterdejen rulles meget tyndt ud og beklædes med tynde skiver ost. Drys med chiliflager og mandelflager og skær dejen ud i ruder på ca. 7 x 7 cm. Bag ruderne 10 minutter ved 175 grader og lad dem afkøle. Læg ruderne lagvis sammen med feldsalat, solsikkespirer samt meget tynde skiver kinaradise. Beregn 3-4 ruder pr. person.

Dressing

Rør fraiche, akaciehonning, citronsaft, chilipasta og salt sammen. Servér dressingen til salaten.

Tips

Osteruderne kan skæres ud i mindre stykker. I stedet for feldsalat med dens karakteristiske milde nøddesmag, kan du prøve retten med brøndkarse eller evt. almindelig hovedsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde: