Salte stubbe
30 min

Salte stubbe

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salte stubbe

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.

Antal portioner
  • 2 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 4 hårdkogte æg
  • 1 dåse ansjosfileter
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 tsk fransk sennep
  • ½ dl klippet purløg
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 50 g stenbiderrogn
  • purløg

Fremgangsmåde:

Mos de hårdkogte æg med en gaffel. Lad ansjosfileter dryppe af og finhak dem. Bland æg, ansjoser, fraiche, sennep, purløg og peber. Smør blandingen på majspandekagerne og rul dem sammen. Lad dem ligge indpakket i plastfolie i køleskabet. Skær hver rulle i 6 stykker. Pynt med stenbiderrogn og purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %
Print

Vin match

Chardonnay, pinot noir, pinot meunier Champagne, Frankrig

Til disse salte lækkerier vil en tør (brut) mousserende vin være lækker, fx en champagne eller en crémant. En god chablis vil også være fin Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummer