Salte stubbe

Bedømmelse

(28 vurderinger)

30 min

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 4 hårdkogte æg
  • 1 dåse ansjosfileter
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 tsk fransk sennep
  • ½ dl klippet purløg
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 50 g stenbiderrogn
  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos de hårdkogte æg med en gaffel. Lad ansjosfileter dryppe af og finhak dem. Bland æg, ansjoser, fraiche, sennep, purløg og peber. Smør blandingen på majspandekagerne og rul dem sammen. Lad dem ligge indpakket i plastfolie i køleskabet. Skær hver rulle i 6 stykker. Pynt med stenbiderrogn og purløg.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay, pinot noir, pinot meunier Champagne, Frankrig

Til disse salte lækkerier vil en tør (brut) mousserende vin være lækker, fx en champagne eller en crémant. En god chablis vil også være fin Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummer