Salte stubbe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 50 g stenbiderrogn
  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos de hårdkogte æg med en gaffel. Lad ansjosfileter dryppe af og finhak dem. Bland æg, ansjoser, fraiche, sennep, purløg og peber. Smør blandingen på majspandekagerne og rul dem sammen. Lad dem ligge indpakket i plastfilm i køleskabet. Skær hver rulle i 6 stykker. Pynt med stenbiderrogn og purløg.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay, pinot noir, pinot meunier Champagne, Frankrig

Til disse salte lækkerier vil en tør (brut) mousserende vin være lækker, fx en champagne eller en crémant. En god chablis vil også være fin Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummer