Salte stubbe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, tapas eller i en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 50 g stenbiderrogn
  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos de hårdkogte æg med en gaffel. Lad ansjosfileter dryppe af og finhak dem. Bland æg, ansjoser, fraiche, sennep, purløg og peber. Smør blandingen på majspandekagerne og rul dem sammen. Lad dem ligge indpakket i plastfilm i køleskabet. Skær hver rulle i 6 stykker. Pynt med stenbiderrogn og purløg.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay, pinot noir, pinot meunier Champagne, Frankrig

Til disse salte lækkerier vil en tør (brut) mousserende vin være lækker, fx en champagne eller en crémant. En god chablis vil også være fin Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummer

Andre gode forslag