Saltimbocca-frikadeller med cremede bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Frikadeller på en ny måde. Med salvie og inspiration fra den italienske saltimbocca.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • 250 g mosede, kogte kartofler
  • 1 spsk finthakkede friske salvieblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 store skiver kogte skinker
  • 25 g smør

Pynt

  • friske salvieblade

Tilbehør

  • 240 g ciabattabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland det hakkede kød med de mosede kartofler, salvie, salt og peber. Form farsen til 8 aflange frikadeller. Del skinkeskiverne på midten og rul en halv skive skinke om hver frikadeller. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun frikadellerne ca. 1 min. på 3 sider (ca. 3 min. i alt). Steg frikadellerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Tag frikadellerne op og hold dem varme.

Kom de frosne bønner i panden og lad dem tø op ved kraftig varme, det tager ca. 5 min. - rør af og til. Drys mel og salt på bønnerne og vend godt rundt. Hæld vand og fløde på og kog bønnerne ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til. Server de cremede bønner sammen med saltimbocca-frikadeller og brød.

Tip

I stedet for brød kan du servere friskkogt pasta.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: