Saltimbocca-frikadeller med cremede bønner

Bedømmelse

(20 vurderinger)

30 min

Frikadeller på en ny måde. Med salvie og inspiration fra den italienske saltimbocca.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • 250 g mosede, kogte kartofler
  • 1 spsk finthakkede friske salvieblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 store skiver kogte skinker
  • 25 g smør

Pynt

  • friske salvieblade

Tilbehør

  • 240 g ciabattabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland det hakkede kød med de mosede kartofler, salvie, salt og peber. Form farsen til 8 aflange frikadeller. Del skinkeskiverne på midten og rul en halv skive skinke om hver frikadeller. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun frikadellerne ca. 1 min. på 3 sider (ca. 3 min. i alt). Steg frikadellerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Tag frikadellerne op og hold dem varme.

Kom de frosne bønner i panden og lad dem tø op ved kraftig varme, det tager ca. 5 min. - rør af og til. Drys mel og salt på bønnerne og vend godt rundt. Hæld vand og fløde på og kog bønnerne ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til. Server de cremede bønner sammen med saltimbocca-frikadeller og brød.

Tip

I stedet for brød kan du servere friskkogt pasta.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: