Sandwich med bønnepuré og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kidneybønner smager godt og har en fin fast konsistens, så en dåse på basislageret er altid godt at have.

Ingredienser

Antal portioner

Bønnepuré

  • 6 ciabattaboller
  • 1 liter fintstrimlet icebergsalat
  • 5 syltede agurker i tynde skiver
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 1 salatløg i tynde, halve ringe

Pynt

  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bønnepuré

Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Kom bønner, cillipeber, hvidløg og halvdelen af osten i en skål. Blend det, fx med en stavblender, til puréen er glat.

Flæk bollerne og rist dem evt. Skær resten af osten i tynde skiver. Læg bollerne sammen om bønnepuré, salat, agurker, roastebeef, peberfrugter, løg og ost. Kan man ikke få plads til det hele mellem bollerne kan det anrettes på tallerkener sammen med de fyldt boller.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: