Sandwich med kapersfyld
60+ min

Sandwich med kapersfyld

Med opskriften på sandwich med kapersfyld er du sikret en god frokost eller en lækker madpakke. Cremet flødeost, karse og velsmagende kapers går i denne sandwich hånd i hånd og skaber en fantastisk smagsoplevelse.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med kapersfyld

Med opskriften på sandwich med kapersfyld er du sikret en god frokost eller en lækker madpakke. Cremet flødeost, karse og velsmagende kapers går i denne sandwich hånd i hånd og skaber en fantastisk smagsoplevelse.

Antal portioner
  • 200 g Buko® Naturel
  • 1 spsk mælk
  • ½ dl hakkede kapersbær
  • ½ dl friskklippet karse
  • 1 tsk zittauerløg
  • ¼ tsk karry
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver sandwichbrød

Fremgangsmåde:

Rør flødeosten blød med mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Læg brødskiverne sammen om fyldet. Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i mindst 2 timer - evt. til næste dag.

Ved serveringen

Skær hver sandwich i 4 firkanter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 37 %
Print

Vin match

Riesling Pfalz, Tyskland

Her vil en riesling "trocken" fra Tyskland fungere perfekt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges