Sandwich med kapersfyld

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Med opskriften på sandwich med kapersfyld er du sikret en god frokost eller en lækker madpakke. Cremet flødeost, karse og velsmagende kapers går i denne sandwich hånd i hånd og skaber en fantastisk smagsoplevelse.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g Buko® Naturel Naturel
  • 1 spsk mælk
  • ½ dl hakkede kapersbær
  • ½ dl friskklippet karse
  • 1 tsk zittauerløg
  • ¼ tsk karry
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten blød med mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Læg brødskiverne sammen om fyldet. Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i mindst 2 timer - evt. til næste dag.

Ved serveringen

Skær hver sandwich i 4 firkanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 37 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Riesling Pfalz, Tyskland

Her vil en riesling "trocken" fra Tyskland fungere perfekt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges