Sandwich med kapersfyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Med opskriften på sandwich med kapersfyld er du sikret en god frokost eller en lækker madpakke. Cremet flødeost, karse og velsmagende kapers går i denne sandwich hånd i hånd og skaber en fantastisk smagsoplevelse.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skiver sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten blød med mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Læg brødskiverne sammen om fyldet. Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i mindst 2 timer - evt. til næste dag.

Ved serveringen

Skær hver sandwich i 4 firkanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Pfalz, Tyskland

Her vil en riesling "trocken" fra Tyskland fungere perfekt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges