Sandwich med kapersfyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Med opskriften på sandwich med kapersfyld er du sikret en god frokost eller en lækker madpakke. Cremet flødeost, karse og velsmagende kapers går i denne sandwich hånd i hånd og skaber en fantastisk smagsoplevelse.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten blød med mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Læg brødskiverne sammen om fyldet. Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i mindst 2 timer - evt. til næste dag.

Ved serveringen

Skær hver sandwich i 4 firkanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Pfalz, Tyskland

Her vil en riesling "trocken" fra Tyskland fungere perfekt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges