Sandwich med kylling i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lækker frisksmurt sandwich med stegt persillekylling og syltet agurk.

Ingredienser

Antal portioner

Kylling i grønt

  • 1 kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl bredbladet persille
  • 15 g smør
  • 1 stykke grovbrød, fx sandwichtrekanter
  • 2 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • ¼ liter romainesalat i grove stykker
  • 25 g syltede agurker i skrå skiver
  • ½ rødløg i tynde både

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling i grønt

Skær grove hinder og sener af kyllingefileten. Drys den med salt og peber. Pak fileten ind i persilleblade så den bliver helt grøn. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg kyllingefileten ved jævn varme i ca. 12 min. - vend den af og til.

Rist brødet på en brødrister. Flæk det og smør mayonnaise på begge skæreflader. Læg brødet sammen om romainesalat, syltet agurk, løg og kylling skåret i mindre stykker.

Tip

Sandwichen kan også serveres med kold kylling.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: