Sandwich med kylling i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lækker frisksmurt sandwich med stegt persillekylling og syltet agurk.

Ingredienser

Antal portioner

Kylling i grønt

  • 1 kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl bredbladet persille
  • 15 g smør
  • 1 stykke grovbrød, fx sandwichtrekanter
  • 2 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • ¼ liter romainesalat i grove stykker
  • 25 g syltede agurker i skrå skiver
  • ½ rødløg i tynde både

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling i grønt

Skær grove hinder og sener af kyllingefileten. Drys den med salt og peber. Pak fileten ind i persilleblade så den bliver helt grøn. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg kyllingefileten ved jævn varme i ca. 12 min. - vend den af og til.

Rist brødet på en brødrister. Flæk det og smør mayonnaise på begge skæreflader. Læg brødet sammen om romainesalat, syltet agurk, løg og kylling skåret i mindre stykker.

Tip

Sandwichen kan også serveres med kold kylling.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: