Sandwich med kylling i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lækker frisksmurt sandwich med stegt persillekylling og syltet agurk.

Ingredienser

Antal portioner

Kylling i grønt

  • 1 kyllingefilet
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl bredbladet persille
  • 15 g smør
  • 1 stykke grovbrød, fx sandwichtrekanter
  • 2 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • ¼ liter romainesalat i grove stykker
  • 25 g syltede agurker i skrå skiver
  • ½ rødløg i tynde både

Sådan gør du

Sådan gør du

Kylling i grønt

Skær grove hinder og sener af kyllingefileten. Drys den med salt og peber. Pak fileten ind i persilleblade så den bliver helt grøn. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg kyllingefileten ved jævn varme i ca. 12 min. - vend den af og til.

Rist brødet på en brødrister. Flæk det og smør mayonnaise på begge skæreflader. Læg brødet sammen om romainesalat, syltet agurk, løg og kylling skåret i mindre stykker.

Tip

Sandwichen kan også serveres med kold kylling.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: