Sandwich med rugbrød og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Dejlig mættende rugbrødssandwich med fyld af cremet salat, hvidskimmelost og soltørrede tomater.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g Høng® Brie 24% i skiver
  • 40 g soltørrede tomater i olie
  • 1 rødløg
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver rugbrød
  • 40 g fin spinatblade
  • 150 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

De soltørrede tomater afdryppes og hakkes groft. Løget hakkes fint. Spinaten skylles grundigt og fordeles på 4 skiver rugbrød. Herpå lægges osten skåret i skiver, drysset med de soltørrede tomater og løget og krydret med spidskommen, salt og peber. Salaten lægges ovenpå, og der afsluttes med de sidste skiver rugbrød. Sandwichene skæres i trekanter og serveres.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: