Sandwich med rugbrød og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Dejlig mættende rugbrødssandwich med fyld af cremet salat, hvidskimmelost og soltørrede tomater.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g Høng® Brie 24% i skiver
  • 40 g soltørrede tomater i olie
  • 1 rødløg
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver rugbrød
  • 40 g fin spinatblade
  • 150 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

De soltørrede tomater afdryppes og hakkes groft. Løget hakkes fint. Spinaten skylles grundigt og fordeles på 4 skiver rugbrød. Herpå lægges osten skåret i skiver, drysset med de soltørrede tomater og løget og krydret med spidskommen, salt og peber. Salaten lægges ovenpå, og der afsluttes med de sidste skiver rugbrød. Sandwichene skæres i trekanter og serveres.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: