Sandwich med torskerognssalat
1 timer

Sandwich med torskerognssalat

Torskerognssalat er virkelig velegnet som fyld i sandwich, fordi det holder brødet blødt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med torskerognssalat

Torskerognssalat er virkelig velegnet som fyld i sandwich, fordi det holder brødet blødt.

Antal portioner
  • 150 g Buko® Naturel
  • 1 dåse torskerogn
  • 1 tsk ostindisk karry
  • 4 spsk finthakkede syltede agurker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 16 skiver lyst sandwichbrød
  • 1 dl frisk, klippet brøndkarse

Fremgangsmåde:

Rør flødeosten sammen med torskerogn, karry, syltede agurker, salt og peber. Stil torskerognssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Smør de 16 skiver sandwichbrød med torskerognssalat og læg dem sammen to og to om brøndkarsen. Del evt. de 8 sandwich i trekanter.

Til madkurven

Pak sandwichene ind i plastfolie.

Tip

Sandwichene kan også tilberedes med groft sandwichbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 33 %
Print