Sandwich med tun og limemarinerede agurkeskiver

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Lækker sandwich der både er supernem og hurtig at lave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 30 g afdryppet tun i vand
  • 2 spsk Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 8 skiver agurk - tynde
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 skive rødløg eller hvidt salatløg - tynd
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver groft sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør tunfisken med friskosten og smag til med salt og peber. Dryp limesaften over agurk og løgskiverne. Fordel tunblanding, agurk og løg på den ene brødskive. Læg den anden skive over. Skær til 2 trekanter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: