Sandwichbøf med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Opskriften på sandwichbøf med ost er lækker og egner sig perfekt til frokost. Den timian dryssede bøf af oksekød smager dejligt med den smeltede ost og sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 salatblade fx lolo rossa
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • 12 store kapers

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør kødet på brødskiverne i et ensartet lag og helt ud til kanten. Steg brødene med kødsiden nedad i gyldent smør i en pande, i ca. 4 min. Vend brødene. Drys med salt, peber og timian. Læg en skive ost over kødet. Sluk for varmen og læg låg på panden. Lad brødene stå ved eftervarmen i ca. 4 min., til osten er varm og smeltet. Anret brødene på 4 portionstallerkener sammen med salatblade, rødløg og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: