Sandwichbøf med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Opskriften på sandwichbøf med ost er lækker og egner sig perfekt til frokost. Den timian dryssede bøf af oksekød smager dejligt med den smeltede ost og sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 salatblade fx lolo rossa
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • 12 store kapers

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør kødet på brødskiverne i et ensartet lag og helt ud til kanten. Steg brødene med kødsiden nedad i gyldent smør i en pande, i ca. 4 min. Vend brødene. Drys med salt, peber og timian. Læg en skive ost over kødet. Sluk for varmen og læg låg på panden. Lad brødene stå ved eftervarmen i ca. 4 min., til osten er varm og smeltet. Anret brødene på 4 portionstallerkener sammen med salatblade, rødløg og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: