Sauté skiver med ost og skinke
45 min

Sauté skiver med ost og skinke

Salvie og spegeskinke leder tankerne mod italiensk saltimbocca...
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sauté skiver med ost og skinke

Salvie og spegeskinke leder tankerne mod italiensk saltimbocca...

Antal portioner
  • 12 sauté skiver af svinefilet
  • 12 skiver Cheasy® M 6% (10+) - ca. 175 g
  • 12 halve skiver spegeskinker
  • 12 friske salvieblade
  • 12 tandstikkere
  • 400 g tørret hvid pasta, fx tagliatelle
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 25 g smør
  • 3 rødløg i både
  • 400 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bank sauté skiverne let med håndfladen. Læg på hvert kødstykke en skive ost, en skive spegeskinke og øverst et salvieblad. Fastgør salvien til spegeskinken med tandstikkerne.

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag 2 dl pastavand fra - og hæld derefter pastaen til afdrypning i et dørslag.

Lad imens 1/3 af smørret blive gyldent i en pande. Steg halvdelen af sauté skiverne, med salviebladet opad, ved kraftig varme i ca. 1½ min. - de skal ikke vendes. Tag kødet op og lad det hvile tildækket. Tør panden af. Gentag med 1/3 smør og de sidste 6 sauté skiver.

Smelt resten af smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og broccoli i ca. 5 min. Tilsæt de 2 dl pastavand, salt og peber. Damp grøntsagerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Smag til.

Ved serveringen

Anret sauté skiver med ost og skinke i et varmt fad sammen med grøntsagerne. Server pastaen i en stor, varm skål.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 18 %
Print