Sellerisalat med ymer

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

  • 2 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør 4 flækkerter - se link

  • 500 g stegt oksebøf

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør ymer, sennep og de øvrige ingredienser sammen.

Skræl knoldsellerien og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den til. Server sammen med brød og bøf.

Tip

Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: