Sellerisalat med ymer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

  • 2 dl Arla A38® Ymer
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør 4 flækkerter - se link

  • 500 g stegt oksebøf

Indkluderet i opskriften

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør ymer, sennep og de øvrige ingredienser sammen.

Skræl knoldsellerien og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den til. Server sammen med brød og bøf.

Tip

Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag