Sellerisalat med ymer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

  • 2 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør 4 flækkerter - se link

  • 500 g stegt oksebøf

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør ymer, sennep og de øvrige ingredienser sammen.

Skræl knoldsellerien og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den til. Server sammen med brød og bøf.

Tip

Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: