Sellerisalat med ymer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

  • 2 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør 4 flækkerter - se link

  • 500 g stegt oksebøf

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør ymer, sennep og de øvrige ingredienser sammen.

Skræl knoldsellerien og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den til. Server sammen med brød og bøf.

Tip

Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: