Semidried tomater til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

De langtidsbagte tomater kan laves i god tid og opbevares i olie; på den måde kan du lynhurtigt fremtrylle lækkert tilbehør til en ostetallerken.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • sorte og grønne oliven
  • tynde skiver salamier
  • italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland olivenolie, rosmarin, sukker, salt og peber. Vend tomaterne i og læg dem på en plade med bagepapir. Bag tomaterne midt i ovnen.

Anret osten på tallerkener sammen med oliven og salami.

Bagetid

Ca. 3 timer ved 100° - tradtionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 66 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: