Semidried tomater til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

De langtidsbagte tomater kan laves i god tid og opbevares i olie; på den måde kan du lynhurtigt fremtrylle lækkert tilbehør til en ostetallerken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • sorte og grønne oliven
  • tynde skiver salami
  • italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland olivenolie, rosmarin, sukker, salt og peber. Vend tomaterne i og læg dem på en plade med bagepapir. Bag tomaterne midt i ovnen.

Anret osten på tallerkener sammen med oliven og salami.

Bagetid

Ca. 3 timer ved 100° - tradtionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: