Semidried tomater til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

De langtidsbagte tomater kan laves i god tid og opbevares i olie; på den måde kan du lynhurtigt fremtrylle lækkert tilbehør til en ostetallerken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • sorte og grønne oliven
  • tynde skiver salami
  • italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland olivenolie, rosmarin, sukker, salt og peber. Vend tomaterne i og læg dem på en plade med bagepapir. Bag tomaterne midt i ovnen.

Anret osten på tallerkener sammen med oliven og salami.

Bagetid

Ca. 3 timer ved 100° - tradtionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: