Sild og grøntsager i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

1 timer

Sild og grøntsager i fad er en smagfuld fiskeret med masser af smag. Opskriften byder på lækre ovnstegte sild i samspil med bagte tomater, squash grapefrugtsaft og timian. Glæd dig til at prøve denne ret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 zittauerløg i tykke skiver
  • 1 grøn squash i tern
  • ½ tsk groft salt
  • 4 kviste frisk timian
  • 3 tomater
  • 1 dl vand
  • ¾ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk lys saucejævner
  • 4 tsk friskpresset grapefrugtsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 udbenede ferske dobbelt sildefileter eller 4 makreller
  • 3 tsk stærk sennep

Tilbehør

  • 800 g kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande. Svits løg og squash i ca. 2 . Drys med salt og timianblade og hæld blandingen i et fladt ovnfast fad. Rist tomatskiverne i resten af stegesmørret og læg dem i en stribe ovenpå løgblandingen. Kog panden af med vand og piskefløde, tilsæt saucejævner og kog saucen godt igennem. Smag til med grapefrugtsaft, salt og peber og fordel saucen over grøntsagerne. Skyl sildene og smør kødsiden med sennep og fold sildene sammen 1 gang på tværs. Anbring dem i en række i fadet. Steg retten midt i ovnen.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: