Sildemad med kvarksalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Savner du inspiration til en lækker og anderledes rugbrødsmad? Så denne opskrift på en sildemad med kvarksalat. Her kombineres smagselementer fra de marinerede sild med en lækker kvarkdressing med krydderurter og banan.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 marinerede sildefileter
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 rødløg i ringe

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær bananen i mindre stykker og pres den gennem en sigte. Rør den moste banan og kvark godt sammen. Vend purløg, karse og krydderier i og stil kvarksalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Skær sildefileterne i mindre stykker. Rist rugbrødet og anret det på portionstallerkener sammen med kvarksalat, de marinerede sild og rødløg. Pynt med purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: