Sildemad med kvarksalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Savner du inspiration til en lækker og anderledes rugbrødsmad? Så denne opskrift på en sildemad med kvarksalat. Her kombineres smagselementer fra de marinerede sild med en lækker kvarkdressing med krydderurter og banan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 marinerede sildefileter
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 rødløg i ringe

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær bananen i mindre stykker og pres den gennem en sigte. Rør den moste banan og kvark godt sammen. Vend purløg, karse og krydderier i og stil kvarksalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Skær sildefileterne i mindre stykker. Rist rugbrødet og anret det på portionstallerkener sammen med kvarksalat, de marinerede sild og rødløg. Pynt med purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag