Skimmelost med dadler i orangesirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ananaskirsebærrene er dejligt syrlige til den søde sirup og den cremede ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¾ dl friskpresset appelsinsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 spsk fintstrimlet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 12 friske dadler i kvarte

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring appelsinsaft og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved kraftig varme i 8-10 min., til der er ca. 1 dl - rør af og til. Siruppen må gerne boble, men ikke koge over. Rør appelsinskal og chili i siruppen og vend dadlerne i. Stil dem tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Smag til.

Skær osten i 8 trekanter og fordel dem på tallerkener sammen med dadler i orangesirup. Anret paranødder og de åbne ananaskirksebær sammen med osten og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: