Skimmelost med dadler i orangesirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ananaskirsebærrene er dejligt syrlige til den søde sirup og den cremede ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¾ dl friskpresset appelsinsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 spsk fintstrimlet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 12 friske dadler i kvarte

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring appelsinsaft og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved kraftig varme i 8-10 min., til der er ca. 1 dl - rør af og til. Siruppen må gerne boble, men ikke koge over. Rør appelsinskal og chili i siruppen og vend dadlerne i. Stil dem tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Smag til.

Skær osten i 8 trekanter og fordel dem på tallerkener sammen med dadler i orangesirup. Anret paranødder og de åbne ananaskirksebær sammen med osten og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: