Skimmelost med dadler i orangesirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Ananaskirsebærrene er dejligt syrlige til den søde sirup og den cremede ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¾ dl friskpresset appelsinsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 spsk fintstrimlet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 12 friske dadler i kvarte

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring appelsinsaft og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved kraftig varme i 8-10 min., til der er ca. 1 dl - rør af og til. Siruppen må gerne boble, men ikke koge over. Rør appelsinskal og chili i siruppen og vend dadlerne i. Stil dem tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Smag til.

Skær osten i 8 trekanter og fordel dem på tallerkener sammen med dadler i orangesirup. Anret paranødder og de åbne ananaskirksebær sammen med osten og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag