Skimmelost med marcipanchips og cashewnødder i sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sprøde chips af marcipan - hurtigt, nemt og lækkert!

Ingredienser

Antal portioner

Marcipanchips

  • 75 g ren, rå marcipan
  • 75 g usaltede cashewnødder
  • 5 spsk kirsebær- eller rørsukkersirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Marcipanchips

Skær marcipanen i 12 meget tynde skiver (ca. 3 mm). Fordel marcipanskiverne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen - hold øje under bagningen og fjerne evt. chipsene efterhånden som de er gyldne.

Vend nødder og sirup sammen.

Skær osten i skiver og fordel dem på tallekener sammen marcipanchips og cashewnødder i sirup.

Tip

Blåbær- eller ahornsirup kan også bruges til cashewnødderne.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: