Skimmelost med marcipanchips og cashewnødder i sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sprøde chips af marcipan - hurtigt, nemt og lækkert!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marcipanchips

  • 75 g ren, rå marcipan
  • 75 g usaltede cashewnødder
  • 5 spsk kirsebær- eller rørsukkersirup

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marcipanchips

Skær marcipanen i 12 meget tynde skiver (ca. 3 mm). Fordel marcipanskiverne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen - hold øje under bagningen og fjerne evt. chipsene efterhånden som de er gyldne.

Vend nødder og sirup sammen.

Skær osten i skiver og fordel dem på tallekener sammen marcipanchips og cashewnødder i sirup.

Tip

Blåbær- eller ahornsirup kan også bruges til cashewnødderne.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag