Skimmelost med marcipanchips og cashewnødder i sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Sprøde chips af marcipan - hurtigt, nemt og lækkert!

Ingredienser

Antal portioner

Marcipanchips

  • 75 g ren, rå marcipan
  • 75 g usaltede cashewnødder
  • 5 spsk kirsebær- eller rørsukkersirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Marcipanchips

Skær marcipanen i 12 meget tynde skiver (ca. 3 mm). Fordel marcipanskiverne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen - hold øje under bagningen og fjerne evt. chipsene efterhånden som de er gyldne.

Vend nødder og sirup sammen.

Skær osten i skiver og fordel dem på tallekener sammen marcipanchips og cashewnødder i sirup.

Tip

Blåbær- eller ahornsirup kan også bruges til cashewnødderne.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: