Skindstegt sandart og søde kartofler en papillotes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Smagfuld fiskeanretning med dampede grøntsager og frisk bredbladet persille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Castello® Mild Blue Creamy Mild
  • 400 g skrællede søde kartofler i tynde stave
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1½ tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 4 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 4 spsk grofthakket bredbladet persille
  • ¾ tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 600 g sandartfileter med skind
  • 1 tsk olie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af bredbladet persille

Tilbehør

  • 300 g dampede haricots verts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del osten i 4 trekanter. Klip 4 stykker bagepapir (a ca. 35 x 42 cm). Fordel søde kartofler, ost, nødder og de øvrige ingredienser midt på de 4 stykker bagepapir. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fyldet. Sno hver ende og bøj dem op. Bag de søde kartofler en papillotes midt i ovnen.

Skrab imens fiskeskindet for skæl og fjern eventuelle ben. Skyl fileterne, tør dem og del i 8 lige store stykker. Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Grill sandarten på skindsiden i ca. 6 min. - pres fileterne mod grillpanden, fx med en paletkniv. Drys kødsiden med salt og peber. Tag straks fisken af panden og server den sammen med de søde kartofler en papillotes (man pakker selv ud ved bordet) og bønner.

Tips

Fisken kan også steges på en almindelig pande i lidt olie. I stedet for sandart kan du bruge kulmule, rødfisk eller helleflynder.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Alsace, Frankrig

Den aromatiske hvidvinsdrue muscat er perfekt sammen med appelsin. I Alsace-udgaven har den en smule sødme, som fungerer perfekt til de søde kartofler Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hvid fisk

Andre gode forslag