Skinkeboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Giv dine boller lidt mere fylde ved at tilsætte skinke - du får de lækreste madboller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 stk

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 dl letmælk
  • 1 dl Kløver® tykmælk Tykmælk
  • 25 g gær
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g kogt skinke i tern
  • 4 spsk ristede løg
  • 700 g hvedemel

Pensling

  • sammenpisket æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt tykmælken. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Form 16 boller og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Sæt bollerne i en kold ovn, indstil på 225° og bag i ca. 20 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag