Skinkeinderlår med ostesauce - Opskrifter - Arla

Skinkeinderlår med ostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Pastaret med ostesauce, stegt kød og bagte cherrytomater.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 skinkeinderlår (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt). Læg det i en lille bradepande (ca. 4 x 18 x 25 cm) og drys med salt og citronpeber. Steg kødet midt i ovnen i ca. 10 min. Tag bradepanden ud af ovnen.

Hæld pastasauce, kapers og citronpeber omkring kødet og rør lidt rundt. Læg cherrytomaterne i et lille ovnfast fad og drys med salt. Sæt begge fade i ovnen og steg til kødet er færdigt. Tag kødet ud og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 65°.

Skær kødet i skiver og læg dem lagvis med friskkogt spaghetti og slikærter i et stort serveringsfad. Fordel de stegte cherrytomater med væde over retten. Rør saucen sammen og hæld den i en varm skål. Server straks sammen med den revne ost.

Tip

Slikærter kan erstattes af haricots verts eller sukkerærter.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 175° - traditionel ovn.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: