Skinkemignon med melonsalat og myntedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Mynte og melon...det er et rigtig godt match, der smager af sommer og solskin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 skinkemignon
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 spsk vand

Myntedressing

Melonsalat

  • 1 dl parboiled spelt (ca. 80 g)
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • ½ galiamelon i små pinde
  • 1 agurk i tern
  • 1 liter hovedsalat revet i grove stykker
  • 1 avocado i små tern
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Drys skinkemignonen med salt og peber. Brun den på alle sider ca. 3 min. i alt. Tilsæt vand og braiser kødet ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - vend af og til. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur, den skal være ca. 65°. Tag skinkemignonen op og hold den varm.

Myntedressing

Vend alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Melonsalat

Kom speltkernerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad kernerne trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Hæld evt. spelten til afdrypning i en sigte. Lad spelten køle lidt af og vend den forsigtigt sammen med de øvrige ingredienser. Smag salaten til.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag