Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Du skal stege ca. 125 g rå bacon i tynde skiver, for at få 50 g stegt bacon. Baconen giver en dejlig røget smag til dressingen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 smør
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 100 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 100 g skalotteløg i meget tynde både
  • 300 g grønne asparges i 4 cm stykker
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark, mælk, bacon, citronskal og peber sammen og stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne - 2 ad gangen - ca. ½ min. på hver side. Steg derefter alle 4 schnitzler ved jævn varme i 3-4 min. - vend af og til.

Lad imens smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt salt, smag til og server straks sammen med skinkeschnitzler, bacondip og nykogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: