Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Du skal stege ca. 125 g rå bacon i tynde skiver, for at få 50 g stegt bacon. Baconen giver en dejlig røget smag til dressingen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 smør
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 100 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 100 g skalotteløg i meget tynde både
  • 300 g grønne asparges i 4 cm stykker
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark, mælk, bacon, citronskal og peber sammen og stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne - 2 ad gangen - ca. ½ min. på hver side. Steg derefter alle 4 schnitzler ved jævn varme i 3-4 min. - vend af og til.

Lad imens smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt salt, smag til og server straks sammen med skinkeschnitzler, bacondip og nykogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag