Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Du skal stege ca. 125 g rå bacon i tynde skiver, for at få 50 g stegt bacon. Baconen giver en dejlig røget smag til dressingen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 smør
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 100 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 100 g skalotteløg i meget tynde både
  • 300 g grønne asparges i 4 cm stykker
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark, mælk, bacon, citronskal og peber sammen og stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne - 2 ad gangen - ca. ½ min. på hver side. Steg derefter alle 4 schnitzler ved jævn varme i 3-4 min. - vend af og til.

Lad imens smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt salt, smag til og server straks sammen med skinkeschnitzler, bacondip og nykogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: