Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip
30 min

Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip

Du skal stege ca. 125 g rå bacon i tynde skiver, for at få 50 g stegt bacon. Baconen giver en dejlig røget smag til dressingen.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkeschnitzler med grøntsager og bacondip

Du skal stege ca. 125 g rå bacon i tynde skiver, for at få 50 g stegt bacon. Baconen giver en dejlig røget smag til dressingen.

Antal portioner
  • 10 smør
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 100 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 100 g skalotteløg i meget tynde både
  • 300 g grønne asparges i 4 cm stykker
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Rør kvark, mælk, bacon, citronskal og peber sammen og stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne - 2 ad gangen - ca. ½ min. på hver side. Steg derefter alle 4 schnitzler ved jævn varme i 3-4 min. - vend af og til.

Lad imens smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt salt, smag til og server straks sammen med skinkeschnitzler, bacondip og nykogte kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 20 %
Print