Små horn med kommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Opskriften på små horn med kommen giver lækre, fedfattige brød. Glæd dig til at prøve dem.

Ingredienser

16 horn pr. portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk kommen
  • 500 g hvedemel

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm fedtstoffet i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 4 portioner. Rul hver portion ud til en rund dejplade (ca. 20 cm i diameter) og del den i 8 trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende og sæt hornene på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg og bag hornene midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 12 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: