

Små horn med kommen
60+ min
Opskriften på små horn med kommen giver lækre, fedfattige brød. Glæd dig til at prøve dem.
Ingredienser
16 horn pr. portion
Antal portioner
- 25 g smør
- 3 dl mælk
- 25 g gær
- 1 tsk groft salt
- 1 tsk sukker
- 1 spsk kommen
- 500 g hvedemel
Pensling
- 1 sammenpisket æg
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Varm fedtstoffet i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 4 portioner. Rul hver portion ud til en rund dejplade (ca. 20 cm i diameter) og del den i 8 trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende og sæt hornene på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg og bag hornene midt i ovnen.
Bagetid
Ca. 15 min. ved 200°.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 20,2 g
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 76 %
- Fedt: 12 %